Om os

Prettycute er en dansk webshop stiftet i Sydjylland med udgangspunkt i hårpleje. Vi går op i at skabe hårpleje med ren samvittighed som alle kan forstå, uden skjulte og skadelige ingredienser. Og nå ja, så er vores bestseller wavers nogle af de første, bedste og mest skånsomme der findes på markedet.

"Vores mission er at skabe helt naturlige hårpleje produkter til dig, spækket med så lækre og naturlige ingredienser, at de gavner dit hår og ikke skader som mange andre produkter faktisk gør"

- Stella, stifter af prettycute

Mød Stella, prettycute stifter

"Jeg er uddannet folkeskolelærer og har altid haft en enormt lyst til at opsuge viden, især indenfor naturlig hårpleje generelt.

Siden jeg var en lille pige, kan jeg huske at jeg gik blandt hybenroserne og plukkede rosenbladene for at kunne gå hjem og blande min egen naturlige hår parfume.

Da jeg som kvinde i 20'erne oplevede begyndende, skaldede pletter ved brug af de produkter der er på markedet, opstod min idé til at skabe mine egne naturlige produkter med rene urter, til at booste hårvækst og redde ødelagt hår.

Naturen giver alt..

..hvad vi har brug for

I den moderne hårpleje industri findes der enormt mange produkter der reelt set skader håret mere end de gavner.

Vi hjælper dig, med at være gennemsigtige og ærlige med alle vores produkter, så du ved hvad det er du putter i håret.

Vores motto er: Din hovedbund er jorden og dit hår er blomsten. Der er ikke noget snyd eller humbug her. Vi giver bare dit hår, hvad det virkelig har haft brug for hele tiden.