Boost din hårvækst på bare 14 dage

Boost din hårvækst på bare 14 dage

Ja, du læste rigtigt. Det er muligt. Og nej det er ikke hokus pokus eller et marketingstrick. Det er bare naturens små mirakler.

Håret fungerer nemlig sådan, at hvis du forkæler det lidt og giver det næring og pleje, så vokser det, ligesom en plante ville gøre. Hvis du giver det billige, skadende shampooer og hårprodukter fyldt med kemi, så kan dit hår ikke trives.

Vær derfor kræsen med, hvad du putter i håret og faldt ikke for marketingstricks såsom "sulfat og silikonefri." Ofte er de produkter i stedet fyldt med andre kemiske ingredienser, såsom skadeligt sodium. 

Det du skal gøre der kun kræver få minutter af din tid er:

  1. Brug en 100% naturlig hårmist med rosmarin i hår og hovedbund. Du kan købe vores Pretty Perfect Hairmist eller lave din helt egen derhjemme (vi gatekeeper ikke)

  2. Massér derefter ind i din hovedbund hver dag, med en hovedbundsbørste i 4 minutter

  3. Sov med en morbær silkehovedpude og/eller en morbærsilke hårmaske, for at beskytte fra snavs, skidt og slid i nattens løb, der forårsager tilstoppede hårrødder og knækkede hår.

  4.  Når det er hårvask dag, brug en af vores 100% økologiske og dansk fremstillet hovedbundsolier, massér ind med hovedbundsbørsten i 4 minutter og lad sidde og trække 1 time i vores bambus turban, før du vasker ud med en mild shampoo. Afslut med en god conditioner.

Voilá! Vi lover dig, at du vil se resultater af nye hår pible frem, allerede efter 14 dage. Fortsætter du rutinen, vil du have varigt nyere, bedre og mere hår bare indenfor få måneder.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.