“Det Varme-Frie Silke Hår Krølle Bånd” – sort

DKK499,00 DKK340,00

Du får: Fuldt sæt med silke bånd, 2 scrunchies, hårspænde og silke pose til opbevaring

På grund af stor efterspørgsel og at dette er et håndlavet produkt, er der op til 10 dage til levering, selvom vi vil gøre vores bedste for at sende ud hurtigere til dig.

Varme beskadiger dit hår, hvilket kan forårsage tørt hår og splittede ender.

Derfor er ‘Det varme-frie silke hår krølle bånd’ et must have til din hårplejerutine, lavet af 100% morbærsilke, der er meget skånsom mod dit hår.

Silken reducerer krusethed og gør dit hår blødt og skinnende.

Båndet giver dig smukke naturlige krøller bølger – helt uden brug af varme!

Hårbåndet kan bruges i en række forskellige hårlængder. Den leveres med matchende satin scrunchies der ikke skader dit hår + en hårklemme til at holde rullen på plads.

Bemærk: Vi accepterer ikke returnering af dette produkt på grund af hygiejniske krav og sikkerhedsstandarder.

Instruktioner

  • Trin 1: ‘Det varme-frie silke hår krølle bånd’ fungerer bedst på 80% tørt hår. Vi anbefaler at føntørre dit hår som normalt, når dit hår er vasket. Spray så dit hår med et hår produkt der giver let tekstur/hold.
  • Trin 2: Brug hårklemmen til at fastgøre silkerullen til toppen af ​​dit hår. Opdel derefter dit hår i to sektioner, start på den ene side, og vikl individuelle hårsektioner omkring silkebåndet væk fra dit ansigt, som om du krøllede dit hår med et krøllejern. Du skal være i stand til at pakke begge sektioner af dit hår rundt på hver side af silkevalsen og lave en side ad gangen. Når du har gjort dette, kan du fjerne hårklemmen fra toppen af ​​dit hoved, hvis du vil.
  • Trin 3: For de bedste resultater anbefaler vi at lade silkerullen i dit hår i dit hår i 6-7 timer (selvom resultaterne kan opnås inden for få timer, når håret er tørt), eller hvis du foretrækker det, kan du også sove med det natten over og fjerne om morgenen, når du vågner op.

Smukke naturlige krøller/bølger uden brug af varme! Hvad mere kan man ønske sig?

0% indsats med 100% resultater.

Top tip:

Du har kontrollen til at skabe de krøller/bølger, du ønsker, med den mængde styrke, du lægger i at vride dit hår omkring silken. Hvis du vil have stramme krøller, skal du pakke dit hår tæt rundt om silkerullen. Hvis du vil have løse bølger, skal du stadig pakke dit hår tæt, men ikke så stramt.

Hvis krøllerne er for stramme efter din smag, børst krøllerne ud, og pak håret let rundt om silkerullen igen. Der er uendelige resultater!

Når du pakker dit hår rundt om silkerullen, anbefaler vi, at du pakker små sektioner ad gangen for at give dig flere krøller/bølger, der holder længere, og børst derefter ud, hvis det er nødvendigt for at opnå det ønskede look.

Øvelse gør mester. Det kan tage dig et eller to forsøg på at perfektionere din teknik for at skabe dit ønskede look.

Kategorier: ,